Bezorgopties

Overzicht

Bloemen die u via onze website besteld worden door ons samengesteld in onze winkel in Amsterdam en persoonlijk bezorgd door ons team van  bezorgers. Wij bezorgen zowel in als rondom Amsterdam tegen een laag tarief. Tevens kunnen wij uw bloemen door heel Nederland bezorgen.

 

COVID-19: Wij willen het bestellen van bloemen graag zo prettig en veilig mogelijk maken voor jou en onze medewerkers. Daarom houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. We vragen je ons te helpen om je bestelling contactloos te kunnen bezorgen. De bezorger belt aan en zet jouw bloemen neer bij de voordeur. Vervolgens blijft de bezorger op gepaste afstand. 

Details

Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgkosten en -tijden. Als u vragen heeft over de bezorgmogelijkheden, neem dan telefonisch of via de WhatsApp contact met ons op.

Bezorgopties Prijs Details
Afhalen in de winkel GRATIS Afhalen in de winkel: Scheldestraat 74-76, 1078 GN, Amsterdam. Laat ons in het opmerkingenveld weten wanneer u de bestelling wenst op te halen.
Bezorging binnen Amsterdam € 2,50 Bestellingen die voor 2 uur ’s middags geplaatst zijn, kunnen dezelfde dag nog worden bezorgd (ma t/m za).
Bezorging rest of Nederland € 7 Onze chauffeurs kunnen uw bestelling door heel Nederland bezorgen (ma t/m za).