Scheepstra Planten

Ontvangstruimtes

Wanneer (potentiële) klanten jouw bedrijf bezoeken moet de eerste indruk uiteraard wel net zo goed zijn als de service en kwaliteit van jouw bedrijf.

Wij geven je graag advies over welke grootte vazen, bakken en soort planten gebruikt kunnen worden om de juiste sfeer te creëren en aan te sluiten bij de stijl van jouw bedrijf.

Zalen
Breng (vergader)zalen tot leven met mooie grote planten en de daarbij behorende bakken. Tafels kunnen worden voorzien van prachtige bloemstukken die de sfeer in de ruimte sterk doet verbeteren.

Woonkamers

Heerlijk tot rust komen op de bank aan het einde van de dag. Omring jezelf met levendige planten die helemaal passen bij jouw smaak en interieur.

Onze bloemen en planten gaan lang mee en wij adviseren je graag over de kleuren, formaten en soorten. Wist je dat planten voor meer zuurstof in jouw huis zorgen en dat sommige planten de lucht zuiveren?

Keukens en gangen

Planten en bloemen zijn natuurlijke geluidsdempers die ervoor te zorgen dat lege, grote en/of kale ruimtes minder tot niet meer galmen.

Extra kamers
Maak ook de andere kamers van je woning en/of kantoor compleet met prachtige bloemen en planten op maat.

Tuinen

Wie wil nou geen fleurig, groen terras en/of balkon. Zet stoere grote bakken met palmachtige soorten op je terras of een prachtige olijfboom.

Je kunt zelfs je eigen groenten en kruiden thuis verbouwen, verser kan je het niet krijgen.

Kijk voor meer informatie op www.scheepstraplanten.nl